KissEmese

Tombol bennem a düh – Cigit akarok… vagy legyen kettő

girl-218706_640

Napok óta egyre gyűlik bennem a feszültség.
Biztos mindenki volt már úgy vele, hogy semmi nem akar sikerülni, minden rossz bekövetkezik amit csak el lehet képzelni… az ember lánya egyre feszültebb.. és feszültebb. Nincs ami csökkentse a nyomást, végül már direkt kötekedünk, a kákán is csomót keresünk, provokáljuk a veszekedést, mert akkor végre robbanna a bomba és a mellkast szorító düh  megszűnik.
Régen, ifjú koromban az ilyen napjaimon láncban szívtam a cigiket, egyiket a másik után és ez nagyszerűen bevált. Ha nagyon rossz volt a helyzet, a cigik mellé megittam egy kis piát is, vagy táncolni mentem a csajokkal vagy az éppen aktuális partneremet kergettem az őrületbe a kötekedéssel, hogy aztán egy kiadós békülős szexszel minden egyenesbe kerüljön.
Manapság mindezt másképp kell megoldanom.
A héten kialvatlan vagyok, az éjszakáink nem voltak zökkenőmentesek, többször kellett kelnem a Vikihez, hajnalban meg dolgozni menni. A meló  elég nehéz volt, fizikailag is elfáradtam, majd délután kezdődött itthon a 2. műszak, aminek jobb esetben fél 10-kor lett vége. Alig vártam a hétvégét, erre bejelentették, hogy vasárnap éjszaka munka. Egyből ideges lettem, vicsorogtam magamban, de nem tudtam kibújni alóla.
Szombaton reggeltől majdnem estig a heti elmaradt házimunkákat csináltam és rokonlátogatásokat tartottam, amiket halogattam már egy ideje. Azt hittem a csavargás majd segít és jobb kedvre hangol, de sikeresen egymás torkának ugrottunk apuval, és a gyerek  is cincálta az idegeimet, úgyhogy mire hazaértünk úgy néztem ki, mint egy eszelős, Szörnyella de Frász frizurával. Egyébként is gyakran grimaszolok és az arcberendezésem is morcosnak látszik, még akkor is, ha éppen semmi bajom, ilyenkor meg  még rosszabb.
Kora este felmentünk a barátainkhoz, ott aztán végre lazítottam, jól éreztem magam, így viszonylag kiegyensúlyozottan mentünk haza a kisbogárral. Gondoltam, mivel apa egész délután kimenőt kapott és pihenhetett, majd átvesz i az esti műszakot és foglalkozhatok magammal, hát tévedtem.
Sebaj, gondoltam, gyorsan lefektetem a gyereket, aztán a feszültséget egy kis ágytornával végleg elűzöm.
Ha már egyszer nem dohányzom, pia nincs itthon és a gyerek miatt táncolni sem mehetek, még mindig itt van a legjobb megoldás, egy jó kis szex. Már előre csorgattam a nyálam, beindult a fantáziám.
Na hát apa másképp gondolta, mert egyszerűen lesöpört magáról, mikor kezdeményeztem, közölte, hogy hulla fáradt, elvonult fogat mosni, aztán hátat fordított és elaludt. Én meg csak néztem tátott szájjal. Mi van????
Egy pillanatra azt gondoltam, van valakije, mert ez olyan tipikus viselkedés, de aztán ezt elvetettem. Akkor meg? MI VAN ILYENKOR??
Teljesen frusztráltan elkezdtem tévézni, aztán elaludtam.
Ma szerencsére elmentek anyósékhoz, mert olyan ideg vagyok,még hozzávágnék valamit kedves párom fejéhez. Csak úgy lepattintott, aztán meg reggel kipihenten vigyorogva kelt. Észre sem vette mennyire megbántott. És végül majd én leszek a hibás amiért duzzogni merek.
Dehát még jó, hogy duzzogok! Ki ne tenné?
Szóval most itt ülök a laptop előtt és blogolok, mert nincs pia, se tánc, se szex és nincs egy jó slukk cigim sem. JAAAJ!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!