KissEmese

Veszik az ártatlanság….De mikor, kivel, hol?

agy_labak_szex

Minden lány életében eljön az idő, mikor központi kérdéssé válik, mikor és hogyan veszítsük el a szüzességünket. Manapság vannak lányok, akik úgy dobják oda az ártatlanságukat, mint egy értéktelen szemetet, és vannak akik annyira értékesnek tartják, hogy vagyonokért árulják a neten!

Emlékszem nálam ez a téma a koleszban jött elő először, és lényegében végig kísérte mind a 4 évemet, ahogy szépen sorban mind a hatan a szobatársaimmal átestünk a tűzkeresztségen.
Tisztán emlékszem nem misztifikáltam túl a dolgot, de azért határozott elképzeléseim voltak az elsőről. Mindenképpen ágyban akartam először szexelni, ezért az alkalmakat, mikor templomkertben, buszmegállóban, csillagos ég alatt csábítottak a fiúk, köszönettel elutasítottam.
Nem éltem a lehetőséggel a kolesz wc-jében sem mindenki füle hallatára, ahogy ezt két szobatársam is megtette, ráadásul szinte egymás után, ugyanazzal a fiúval.
Ők voltak az elsők közülünk, akik beszámoltak az élményeikről a szobánk sötétjében, persze utólag panaszkodva, mert hát milyen lehetett a szex 2×1 méteren, állva, kényelmetlenül és futtában egy fiúval akinek semmit nem jelentettek, csak önmagával foglalkozott!?

Ekkor határoztam el a második szabályomat: csak olyan fiúval akarok először szexelni, aki nem csak arra használ, hanem utána is velem marad!
Kisebb pettingekkel, etye-petyékkel futott le a 2. évem is a gimiben, és így kezdődött a 3. is.
Mona barátnőm már úgy jött vissza a suliba, hogy a nyáron megismerkedett egy fiúval, akivel aztán járni kezdtek. Pontosan nem emlékszem melyik hónapban tette a bejelentést, hogy a hétvégén náluk is eljött az idő.  Megtörtént a nagy esemény, ami mindkettőjüknek az első volt.
Ez sem volt tökéletes. Két egymást szerető, de teljesen tapasztalatlan tini szerencsétlenkedése sem vezetett katarzishoz. Hiába volt az ágy, és a szeretet, hiányzott a tapasztalat!

Így aztán a többiek hibáiból tanulva, még egy kritériumot hozzáadtam a listámhoz. A szüzességemet úgy akarom elveszteni, hogy az ágyban legyen, tartós kapcsolatban és a kedvesem mindenképpen tapasztalt legyen.
A többiek elvben ugyan egyet értettek velem, de sok esélyt nem adtak annak, hogy ezek mind összejönnek. Közben Meli is csatlakozott a “szexeltem már” csoporthoz, így ketten maradtunk a szobában szüzen.
Bevallom, ez már azért eléggé zavart, egyre nagyobb lett a nyomás! Már-már azon voltam, hogy feladom az elveimet és minden mindegy alapon lépek, de aztán mégsem tettem.( Mondjuk azt hiszem akkoriban éppen alkalom sem adódott!)

Decemberben a koleszban maradtunk egy hétvégére, és kiszöktünk bulizni.
A törzskocsmánkban összeakadtunk a helyi menő csávók csoportjával. Mire észbe kaptam, már ismerkedtem az egyikükkel, aki a legmenőbb és leghelyesebb volt közülük. Sok esélyt nem adtam magamnak nála, mert nem volt tartós kapcsolatra kapható fiú, kihasználta a népszerűségét, én meg nem voltam valami hűdeszépésmenő csaj, de azért flörtölgettünk. Végül randit beszéltünk meg vasárnap estére, de addigra S. rendesen be volt állva, szóval biztos voltam benne, hogy el sem jön.
Eljött, máig sem hiszem el, (utólag bevallotta, arra sem emlékezett, hogy nézek ki ) és valahogy úgy alakult, kisebb zökkenőkkel együtt maradtunk 5 évig.

3 hónap után feküdtünk le egymással: ágyban, tartós kapcsolatban és S. hatalmas tapasztalataival. Mégis katasztrófa volt az első. Talán azért, mert addigra már annyira túl volt erőltetve, hogy klappoljon! De aztán szerencsére sokat javult minden.
4.-ben miután mind a hatan szexeltünk már, megállapítottuk, mindegy milyenek a körülmények, a szüzesség elvesztésénél mindenképp jobb a következő alkalom. És utána..és utána..és utána!
De azért örülök, hogy végül megtartottam a magamnak tett ígéreteimet, és nem adtam csak úgy az ártatlanságomat. Mert ugyan nem ér milliókat, de azért mégiscsak egy van belőle.
És ha egy lánynak van önbecsülése, nem adja akármikor, akárkinek!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!