KissEmese

Rendhagyó gyermekportrék-álomszép fotók

animal-children-photography-elena-shumilova-12

A most következő fotók leírásához nem találok, s talán nem is kellenek szavak. Anyaként és fotósként is csak néma áhítattal tudok adózni a két tehetséges nőnek, akik ezeket a képeket megalkották.
Főszerepben tehát a gyermekek, a szépség, béke és meghittség.

Arizona-Mother-of-10-Takes-Magical-Portraits-of-Children-Outdoors-That-Will-Leave-You-Breathles__880Arizona-Mother-of-10-Takes-Magical-Portraits-of-Children-Outdoors-That-Will-Leave-You-Breathles1__880Arizona-Mother-of-10-Takes-Magical-Portraits-of-Children-Outdoors-That-Will-Leave-You-Breathles4__880Arizona-Mother-of-10-Takes-Magical-Portraits-of-Children-Outdoors-That-Will-Leave-You-Breathles5__880children-outdoors-portraits-lisa-holloway-13children-outdoors-portraits-lisa-holloway-16children-outdoors-portraits-lisa-holloway-17children-outdoors-portraits-lisa-holloway-14children-outdoors-portraits-lisa-holloway-24children-outdoors-portraits-lisa-holloway-26Arizona-Mother-of-10-Takes-Magical-Portraits-of-Children-Outdoors-That-Will-Leave-You-Breathles2__880

Lisa Holloway, arizonai székhelyű fotós, anya. Gyermekfotózást saját gyermekeivel kezdte, ma már az egész világon ismerik légies képeit, melyeket többnyire a természetben fotóz, kihasználva a táj és a fény csodás hatásait.

Kihasználva a természetes színeket, az időjárási viszonyokat és a varázslatos környezetet, a tehetséges orosz művész Elena Shumilova elkalauzol bennünket egy varázsvilágba:gyerekek és barátaik világába. A kihagyhatatlan fotók felidézik mindenkiben a gyermekkor elfeledett hangulatát.

animal-children-photography-elena-shumilova-1animal-children-photography-elena-shumilova-3animal-children-photography-elena-shumilova-5animal-children-photography-elena-shumilova-6animal-children-photography-elena-shumilova-8animal-children-photography-elena-shumilova-9animal-children-photography-elena-shumilova-10animal-children-photography-elena-shumilova-11animal-children-photography-elena-shumilova-13animal-children-photography-elena-shumilova-178735609053_ed7635a4ae_banimal-children-photography-elena-shumilova-18animal-children-photography-elena-shumilova-21

 

Ha még több képet szeretnél látni Elenától kattints IDE!

fotók és fotók

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!