KissEmese

Talizmánok a Majom évére – neked melyik segít majd?

1_000

Február 8.-án a kínai naptár szerint a Majom évébe lépünk. A fürge kis jószág minden jó és rossz tulajdonsága hat ránk az idei évben, ami roppant érdekesnek ígérkezik.

Nem lesz hiány humorban, jó kommunikációban, pezsgésben, változásokban. Az üzleti vállalkozások felvirágoznak.
A Majom éve igazán pozitív év lesz, én nagyon optimistán futok neki.

Azonban még a legjobb, legpozitívabb időszakban sem árt egy kis támogatás. Én személy szerint a kristályokban, azok erejében hiszek. Segítettek nekem a betegség leküzdésében, a rossz hangulat elűzésében, s ha hiszitek, ha nem, az írás is jobban megy, mióta kristályokat hordok a kezemen.
Most megmutatom, melyik jegynek melyik kő, esetleg fém segít majd a Majom évében.

Patkány
A te számodra az év zöld utat ad, nehézségekre nem kell számítanod. Mind a munkában, mind a pénzügyekben sikerekre számíthatsz, miközben a családi életed is harmónikus lesz. Ragadd meg a pillanatot, amiről mindig álmodtál. Ebben a piros ásványok lesznek segítségedre. 

Bivaly
Az idén esélyed van arra, hogy örök barátságot köss, vagy rád találjon egy csodás szerelem. Régi terveidet is lassan, de biztosan megvalósíthatod. A te segítségedre az idén az arany lesz.

Tigris
A Majom éve a vállalkozásoknak kedvez, ez hasznára válhat a Tigriseknek, hisz ők mindig égnek a tettvágytól. Kapkodni, ide oda belekezdeni mindenbe azonban nem érdemes nekik, mert csak elaprózódnak az energiák. Segítenek majd a sárga fémek.

Nyúl
A Nyúlra bizony várnak nehéz pillanatok a Majom évében. Az anyagiak nem alakulnak fényesen, még egy közlekedési bírság is befigyelhet, előléptetés sem nagyon várja, bár jelenlegi helyzete megszilárdulhat. A szívügyek és a családi élet azonban csupa jót tartogat.
Segítség a sárga fémektől érkezik.

004

Sárkány
A Sárkányok számára kedvező lesz a Majom éve, bár sok bizonytalanság is bekövetkezhet, mivel a Sárkány hajlamos arra, hogy elbizakodottá váljon, s ez nem kedvez a lehetőségeknek. Ha úgy érzi, váltson munkahelyet, bár a karrierje így is-úgy is kedvezően alakul. A hobbijaiba, kedvteléseibe is érdemes energiát fektetni, sok örömöt tartogatnak.
Segítő kristályok a rózsaszín kristályok.

Kígyó
Munka, munka és munka, hét közben és hétvégén is. Ez természetesen remek anyagi feltételeket vonz magával, s egyéb helyekről is folynak be anyagi javak. Elmondható, hogy a pénzügyek remekül alakulnak a Majom évében. A személyes kapcsolatok is nagyszerűen alakulnak. Még az igaz szerelem is eljöhet. A Majom éve mindenképp pozitív a Kígyóknak. 
Talizmánjuk a réz vagy a sárgaréz.

006

 


A Lovaknak sem tartogat semmi rosszat a Majom éve amennyiben körültekintőek maradnak, és nem ugranak bele elhamarkodottan ismeretlen dolgokba. A pénzügyekre nagyon oda kell figyelniük. Az ismerős terep sikereket ígér nekik, a családi életük is remekül alakul. Társasági életük fellendül.
Mindezekben a sárga és piros ásványok segítenek nekik.

Kecske
A kecske nem győzi az iramot, minden olyan gyors körülötte. Az élményei az évvel kapcsolatban meglehetősen vegyesek lesznek. Különösen a családi élete lesz mozgalmas. A munkahelyén is történhetnek változások, bár nem feltétlen vágyik az idén rá. Anyagi helyzete ingadozó, fennáll az esélye a költségtúllépésnek.
A segítő talizmánjai a bronz és a réz.

Majom
A Majom éve rengeteg lehetőséget tartogat saját szülötteinek. Minden tekintetben sikereket érhet el, ha kitartó. A jövedelme jelentősen növekszik, a család is mellette áll, mindenben támogatja. A szingliket is várja a szerelem. 
Mindezekben támogató számukra a réz.

009

 

Kakas
A majom éve a kakasoknak jót is, rosszat is tartogat. A pörgős évben nincs mindig lehetőségük előre tervezni, s ezt nehezen viselik. Az anyagi helyzetük azonban felettébb jól alakul, a költekezésre viszont figyelniük kell. A baráti kapcsolatokban is lehetnek buktatók, ezeket feltétlen rendezniük kell.
Segítő talizmánjuk a réz és az arany.

Kutya
A Kutyának alapvetően sikeres éve lesz. Az év eleje csupa lehetőség, szakmailag, pénzügyileg és a magánéletben is. A felajánlásokat mindenképp el kell fogadniuk, főképp, ha a munkahelyen érik el őket. Azonban figyelniük kell arra, hogy a szakmai sikerek ne vonjanak el túl sok időt és energiát a magánélettől. Egyensúly megtartására feltétlen törekedniük kell. A családi életben rengeteg öröm fogja érni – ha hagyja. Az anyagi ügyei is kedvezően alakulnak majd egész évben.
Talizmánja a bronz.

Disznó
A Disznók számára is tartogat izgalmakat a Majom éve. A kemény munkának beérik majd a gyümölcse, ebben mások is segítenek majd tanácsaikkal. Lesz néhány kellemetlen helyzet is az évben, amit a Disznók szerfelett feleslegesnek, időrablónak találnak majd, de ezeket a helyzeteket is meg kell oldani. A pénzügyei meglepően jól alakulnak. Az egyedülállók társat is találni fognak maguknak.
Minden helyzetben segítséget nyújtanak a bronz és sárgaréz talizmánok.

forrás és forrás

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!