KissEmese

Ünneplés helyett zsidózik a magyar

gg

A magyar nép arról híres, hogy soha semminek nem tud örülni. Arról, hogy mindig, mindenért panaszkodik, káromkodik, mocskolódik, mindenbe belekeveri az aktuálpolitikát, vagy a régi kor történelmét.

Lemond egy szövetségi kapitány – politika.
Megveszi valaki az akármelyik tv-t – politika.
Új színházigazgató lesz – politika.
Végre Golden Globe díjat nyer egy magyar film – politika.

És azonnal beindul a mocsokhányás.

Miért kell ezt? Miért nem lehet valaminek örülni, vagy ha az annyira nem megy, legalább csöndben maradni? Miért kell rögtön fikázni?

Jelen esetben a Saul fia a legújabb ok, amit szidni lehet. Nyert egy magyar film. Aminek a témája a holokauszt. És ez máris okot ad a zsidózásra. 

ggz

Véletlenül sem örülünk, hogy rólunk, magyarokról végre valami pozitív dolog kapcsán beszélnek. Boldogok lehetnénk, hogy van egy rangos díj, s esélyes lehet egy másik ( mert szerintem ez bizony lehet egy Oscar )
Nem, erre képtelenek vagyunk. Helyette elindul a zsidózás, zsidrizés, és még sci-fit is emlegetnek a film kapcsán, merthogy a holokauszt egyeseknek kitalált dolog.

Igen, káromló, irigykedő nemzet lettünk, akik semminek nem tudnak örülni. Embertársainkat gyűlöljük hol ezért, hol meg azért.
 
Pedig most tényleg lenne minek örülni. Ahogy az egyik kommentelő megfogalmazta: ” Miért nem tudunk egyszerűen csak örülni…..??…Csak úgy simán annak, hogy újra, hosszú idő után a világ nem “kiköp” a magyar szó hallatán, hanem elismer…?? “

Igen, ezt kellene. Csak úgy simán örülni. Kíváncsi leszek, legalább az olimpián tudunk-e majd tapsolni egy aranynak, vagy ott is belekötnek majd a népek valamibe?
 
forrás: Index.hu, fotó: MTI
 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!