KissEmese

“Szexuális bakancslistámra mondott nemet a párom.”

gallery_pegging_1a822df-1a822i4

 

” 50 évesen hatalmas dilemmába kerültem. A feleségem egy nagyszerű asszony, minden szempontból jól kiegészítjük egymást és teljes, boldog életet élünk, amibe az is beletartozik, hogy a nemi életünk is kielégítő.
Azonban még nem volt alkalmam kipróbálni az anális szexet, mivel a feleségem mereven elzárkózik előle. Fiatalabb korában, amikor még “vadabb” életet élt, állítása szerint egyszer kipróbálta, s fájdalmat okozott neki. Így most velem, sok évnyi házasság alatt nem volt hajlandó.
Ha finoman próbálkozom, hárít.
Valahogy olyan nekem az anális szex, mint egy pont a szexuális bakancslistámon. Nem gondolom, hogy rendszert szeretnék belőle csinálni, de egyszer mindenképp kipróbálnám. Ő nem hajlandó, hát arra gondoltam, rengeteg módja lenne, hogy kipróbáljam valaki mással.

Elfogadható dolog lenne ilyen indokkal a megcsalás? “

Egy pszichológusnak íródott olvasói levelet idéztem. Mi a véleményetek a dologról? Ti mit mondanátok az úriembernek, ha feltenné nektek ezt a kérdést?
Egy kielégítő szexuális kapcsolatban mindkét fél megkapja, amit szeretne. Ha valamelyik félnek hiányérzete támad, s jelen esetben egyértelműen van hiányérzet, úgy már nem mondható, hogy a szex teljesen kielégítő.
Kell-e a felmerülő problémával foglalkozni? Egyértelműen ajánlatos. Meg kell beszélni? Igen, feltétlenül.
Én azt gondolom, egy jól működő kapcsolatban nem lehetnek tabu témák, ez sem lehet az. Nyilvánvalóan van egy hiányérzet, ami kicsiből nő, növekszik, mint egy elvakart seb, végül akár rögeszmévé is válhat.
No de emiatt félrelépni?
Szerintem ez nem jó ötlet.

angry-couple

És hogy mit mond erre a szakember?

” Csak emiatt megcsalni a párod, mert létezik egy szexuális bakancslistád? Semmiképp nem ez a megoldás. A feleséged elutasítása valószínűleg nem a régi rossz tapasztalatból ered, hanem a jelenlegi szexuális életetekből. Talán a makacs, kitartó ostromlás, noszogatás helyett taktikát kéne váltanod, s újra el kéne csábítanod a feleséged. Fektess energiát abba, hogy a szokásos péntek esti megszokott ágyrutinból kimozduljatok. Szervezz romantikus, erotikus hétvégét, ahol újra fiatalos lendülettel tudjátok belevetni magatok  egymás kényeztetésébe.
Talán kellő hangulatban a feleséged is bátrabb, elfogadóbb lesz, s teljesíti a kívánságod. S ha nem, akkor is annyi más van a palettán, amit ki lehet próbálni az anális szex helyett.” forrás

Furcsa problémákat produkál az élet egy párkapcsolatban. Tényleg minden percben dolgozni kell azon, hogy két ember együtt tudjon evezni, egy csónakban.
De minden problémát meg lehet, meg kell tudni beszélni, mert az elhallgatás semmi jóra nem vezet. A megcsalás pedig, még ha csak egyszeri is az alkalom, egy ilyen esetben semmiképp nem lehet megoldás. 

fotó

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Kedves László!
  Köszönöm a hozzászólásodat.Bevallom, sok igazság van a szavaidban, és gyanítom, a megcsalás vége is pontosan az lenne amit te jósolsz.

 2. Kiss László says:

  Sok “okos” választ olvastam a kommentelőktől. Szinte biztos vagyok abban, hogy a több tízévnyi házasság alatt sem volt olyan a szex közöttük amire lehetne egyet csettinteni! (Legalább is nyugodtan lehet arra gondolni, hogy a Úr több és érdekesebb pózokat, dolgokat is szeretett volna kipróbálni, az asszonyka meg lehet úgy volt vele, teljesítem asszonyi kötelességemet, na gyere apjuk aztán itt van Neked a jól bevált misszoniárius póz, oszt kész). Ezt az Úr is megerősíti a “a nemi életünk is kielégítő” kijelentésével. Nem azt mondja, hogy kiváló! A szexben összeszokott, lelkiekben őszintén, harmónikusan élő párnál szerintem nem lehetnének ilyen gondok. Abban is biztos vagyok, hogy ez az anál téma, nem most pattant ki az úr fejéből. Biztos, hogy hosszú évek óta hordja már magában. Úgy, hogy én azt gondolom, hogy hiába a sokévnyi házasság, ha nincs meg mindenben a tökéletes harmónia! Mikor a felek a tabuikat/vágyaikat magukban hordozzák, nem beszélnek róla, úgy nagyon nehéz, legyen az bármilyen téma is! Szerintem minden hasonló probléma gyökere visszavezehető a kapcsolat elejére. Ha az elején ironkodunk-pironkodunk, nem merjük nevén nevezni a dolgokat, magunkban tartjuk, egy kicsit nem leszünk jóértelemben vett “őrültek”, az évek múlásával egyre nehezebb lesz újra elővenni és az ilyesmik melegágya a szexuális elhidegülésnek, ami amúgy is minden párt fenyeget!
  Még annyit: Ezt inkább a hölgyeknek mondom. Engem, mint férjet vérig sértene az, hogy lehet egy egyéjszakás kapcsolatban anno kipróbálta a kisfeleségem az anális szexet, de mível fájdalmas volt neki, ezért egy életre elutasítja, ráadásul azzal szemben aki már bizonyított neki mindenben! Kíváncsi volnék, hogy arra a kérdésre milyen választ adna a feleség, hogy anno mi vitte rá, hogy volt egy olyan férfi akinek még a popsiját is odaadta? A hölgyek nagyon jól ismerik azt a jelenséget, hogy ugyanazt a dolgot csinálva szexben ég és a föld lehet a különbség két férfi között!
  Ami a megcsalást illeti, azt én sem javasolnám, mert nagy volna annak a veszélye, hogy az Úriembernek esetleg olyan élményt adna (pláne a sokévnyi elfojtás miatt is) hogy leragadna annál a másik nőnél!

 3. Abacsi Bpist says:

  Azt tanácsolom, hogy szerezz egy kevésbé rugalmas – a szerszámodnál kisebb belső átmérőjű – valamit, és próbáld beleszuszakolni.

 4. steve winston says:

  Szerintem jogosan utasitott el a feleséged!Undoritó dolog a fenekét használni valakinek szerintem!Ott van a vagina,ott a szexnek a helye,nem a segglyukban!Néztem egypár pornót,hát a gyomrom keveredik fel az ilyen seggbekukizástól!Engem egy szőrös punci,vagy szörtelen ,izgat fel,nem egy női segglyuk!A hányinger kerülget a seggbe szextől!Utálatos dolognak tartom!Minden dolognak megvan a maga helye szerintem!

 5. Sand Shauna says:

  Mi a fasz van már?

 6. Andi Danyi says:

  Kedves Férj!
  Kérdésedre a válasz egyértelműen nem. Utólag nem fogja megérni, ha esetleg ebből későbbi feszültség adódik,hidd el. De van egy jó ötletem. Kérd meg a feleségedet, hogy óvatosan Ő próbálja Neked az ujjával. Ha Neked, akkora hatalmas élvezet lesz, akkor talán Ő is fokozatosan ráállna. De ha Neked rossz lesz, akkor meg ne akard a feleségedtől. Ez a középút.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!