KissEmese

Válassz magadnak angyali levelet – tudd meg, mit üzen az ég

How-to-Create-a-Fallen-Angel-on-Fire-Photo-Manipulation-520x332

 

Gyötrelmes, fárasztó munkanapok vannak a hátad mögött.
Fáradt vagy és feszült, de tudod, hogy menni kell. Csinálni kell, küzdeni kell, mert az élet csak kis számú kiváltságosnak habostorta. 
A gyermekkor régen véget ért, s már kinőttél a játékokból, az álmodozásból, egyszerűen sodor az élet, s te futsz vele egy végtelen mókuskerékben.

Talán itt az ideje, hogy egyetlen pillanatra megálljon az a kerék. Talán itt az ideje, hogy az égiek hangját meghallva változtass.

Kérlek, válassz most egy angyalt, olvasd el a levelet, amit hozott Neked, és kicsit töprengj el rajta. 

6 angeles

 

1

A remény levelét tartod a kezedben.
Azoknak az embereknek, akik egész életükben kitartóan, bátorsággal, szeretettel és odaadással dolgoztak, hamarosan megérik munkájuk gyümölcse. Megkapják, amiért eddig küzdöttek, valóra válnak az álmaik. Bár eddig nem mindig mentek elképzelés szerint a dolgok, ha Te nem vesztetted el a hited, most azok közé fogsz tartozni, akiknek boldogság és elégedettség lesz a jutalma.
Remélem, hamar eljön a nap, mikor meglátod, hogy az életed szép, s tele van áldással.

 

2

A jólét levele érkezett hozzád.
Ez a levél azért került a kezedbe, hogy megtudd: minden álmatlan éjszaka, melyet ébren, gondolataid közt vergődve töltöttél, minden keményen ledolgozott nap, minden kihívásokkal teli munka meghozza hamarosan a gyümölcsét. Fáradozásod nem volt hiába való. Kitartásodnak, akaratodnak és cselekedeteidnek meglesz a jutalma. Minden erőfeszítésed megérte, hisz törte az utat számodra az álmaid felé. 
Minden, amire vártál, hamarosan bekövetkezik.

 

3

A nyugodtság levelét kaptad.
Ne feledd: az éjszaka legsötétebb pillanatát is mindig felváltja a hajnal. Fényes nappal virrad minden éjszakára, mindig követi valami jó és tiszta a legsötétebb dolgokat is. A te életedben is eljön nemsokára az a pillanat, amiért egész eddig dolgoztál. Ne hidd, még ha most fáradt és kiábrándult vagy is, hogy hiábavaló volt minden fáradozásod. Egyáltalán nem. Nyugodj meg! Az életedben most jön el az új napfelkelte.

 

4

Az erő levelét tartod a kezedben.
Ez a levél arra hivatott, hogy emlékeztessen téged. Emlékeztessen arra, hogy az az erő és elszántság, ami áthatja a mindennapjaidat, amivel nekimész minden nehézségnek, az az erő fogja lehetővé tenni, hogy megkapj mindent, amire vágysz. Lehet, hogy ebben a pillanatban is azt érzed, nincs semmi előrelépés az életedben, megtorpantál és nem jutsz egyről a kettőre, de ne feledd, minden tetted egy-egy mag, mely kihajt a maga idejében, és gyönyörű növénnyé fejlődik. Ne felejts el a nagy hajtásban mosolyogni, s meglátod, az élet a kitartásod jutalmául ajándékot tartogat számodra.

 

5

A hit levele érkezett hozzád.
Emlékeztetni kell téged arra, hogy csodálatos ember vagy, aki már nagyszerű dolgokat tud felmutatni. Ezért érkezett hozzád ez a levél. Emlékeztetni kell téged arra is, hogy hiányzik a mosoly az életedből, lassan elfelejted, mi az öröm. Minden reggel, mikor felkelsz, el kell mondanod magadnak, hogy ez lesz a legjobb nap az életedben. Ha hiszel ebben, ha ezt elhiszed, így is lesz. Hisz megérdemled, megdolgoztál érte, csak valahol út közben elvesztetted az optimizmusodat. Ne hagyd, hogy a világ lehúzzon, higgy újra magadban és az álmaidban, mert hamarosan valóra válnak.

 

6

Az álmok levelét kaptad.
A levél, amit választottál arra hivatott, hogy megmutassa, hogy a sikered annak az eredménye lehet, ha a munkához hozzárendeled az álmaidat. Az élet az álmodni merők kezére játszik, s az álmok valóra is válnak, de ehhez munka is kell, nem elég a sült galambra várni. Csak rajtad múlik, mit tartogat számodra a jövő. Ha megtartod a pozitív hozzáállásodat, szép holnapra ébredsz, amiben tisztában leszel vele: az élet kis lépések sorából áll, s a sok kis lépés juttat el a végső célodig. 

Remélem segítenek a levelek. 
Szép napot neked, s ne feledj el minden nap egy kicsit kiszállni a kerékből!

 

Ha tetszett a poszt, megköszönöm ha megosztod, hogy más is elolvashassa. Várlak facebook oldalamon is nagy-nagy szeretettel! Csatlakozz ITT!

 

 

f

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kámán Imréné says:

    Nagyon jó. Remélem be is jön.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!