KissEmese

Jézus személyes üzenete – Neked

Jesus

 

Mikor az életünk valamilyen fordulóponthoz, fontos eseményhez érkezik, ha hiszünk, ha nem valamely felsőbb hatalomban, hajlamosak vagyunk imádkozni. Segítséget kérünk. 
Az, hogy ezt a segítséget kitől kérjük, egyéni választás kérdése, lehet ez az Úr, a segítő angyalok, a sors vagy bármi más.

Ezúttal én az Úr személyes üzeneteit hoztam el Nektek.
Válasszatok egy kártyát, s hallgassátok meg az útmutatást!

 

1

Az álmodból valóság lesz!
Csodálatos, ha valakinek az álmai valóra válnak, s Te megkaptad az erőt és bátorságot, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy valóssággá tedd vágyaidat. Így azok nem maradnak pusztán illúziók. 
Itt az idő – állj neki, elemezd a helyzeted, tégy lépéseket önmagadért s az álmaidért! Nem kell lefutnod a maratont rögtön a legelső nap, elég, ha elkezdesz mozogni, s ezentúl minden nap megteszel néhány lépést. A kulcs az, hogy nem állsz meg! 
Vannak álmaid, s Te képes vagy azokat megvalósítani. Az Úr azt ígéri, ki mint vet, úgy arat….a Te életed jó felé halad.

 

2

Az univerzum segít utadon!
Isten mozgatja a világegyetemet, s a dolgok szinte csodálatos, megmagyarázhatatlan módon mozgásba lendültek érted, s azért, hogy közelebb vigyenek Téged a céljaidhoz. Isten vezet téged, neked az a dolgod, hogy építsd s kövesd az álmaid, és higgy!

 

3

Csodálatos dolgok várnak Rád!
Valószínűleg rengeteg kérdés kavarog mostanában a fejedben: mit tegyek, milyen döntést hozzak, merre induljak. Ezektől néha elveszted a türelmed s a hited, de jó, ha tudod: hamarosan minden a helyére kerül, minden a megfelelő időben fog történni. Minden helyzet valamilyen céllal van épp úgy, ahogy van. Te csak légy optimista, ne veszítsd el a hited, meglátod, örömök várnak rád. Ha Isten látja, hogy nem veszítettél a hitedből és lendületedből, s megjutalmaz majd.

 

4

Te a békét keresed, hamarosan megérkezik hozzád!
Minden céllal történik az életben, Neked az a dolgod, hogy tudd, Isten melletted sétál mindig, s fogja a kezed. Ne veszíts a hitedből. Ha viharban találod is hirtelen magad, az nem jelenti azt, hogy mögötte nem vár rád napsütés. 
Csukd be a szemed, lélegezz mélyeket.
A csodás dolgok hamarosan elérnek hozzád, Te csak tarts ki és tudd, minden tett egy nagy terv része, Isten ad hozzá békét, és segít utadon!

 

Áldott, szép napot Neked!

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek másokkal is oszd meg! Köszönöm!

 

f

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Kedves Zoli!
  Szívesen segítenék, de azt gondolom, nem én vagyok erre a megfelelő személy. Próbáltál már segítséget kérni erre szakosodott szervezetektől? Vagy valakitől, akivel tudnál beszélgetni a problémáidról? Sokszor az is segít, ha valakinek elmondjuk a gondunkat. Ha kibeszéljük. Kérlek, beszélj valakivel!

 2. Szia Emese!!Jo, hogy,vannak ilyen lelku emberek, mint te! Szuksegem van isten segitsegere!! Es rad is!! Irj, ha van idod!

 3. Kedves Zoli!
  Sok erőt és kitartást kívánok!

 4. Zoli Dancs says:

  koszonom! nagy gondjaim.vannak!! a lelkem szivem testem, szinte darabokban van!! szinte az ongyilkossag hataran vagyok!! elolvastam az uzenetet es libaboros lettem!! elsirtam magam!! minden nap imatkozom, istenhez es mostmar tudom, hogy segiteni fog!!!! koszonom!! koszonom!! koszonom!!!!!

 5. Bali K. Kati says:

  Ugye ez most nem komoly.

 6. Mária Cseresnyésné Koósz says:

  Isten nekem is elküldte sugallatát, miszerint:
  “Ki mint vet úgy arat”
  Megvígasztalt, miszerint:
  “Felhők mögül mindig süt a nap”

  Isten bőséges áldó szeretetével Marika


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!