KissEmese

A fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk! Tovább is van, mondjam még?

hqdefault

 

Van-e különbség a férfiak és a nők között? Azt hiszem, ez nem lehet kérdés az Ovizsarú c. film óta, mikor is megtudhattuk, hogy:

A fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk!

 

Ezen az egyértelmű tényen kívül is számtalan különbséget lehetne felsorolni.

Én most 14+1-et szedtem össze Nektek.

 

difference-between-men-&-women-thinking


Ha egy nőt megkérdezel az esküvőjéről, a szertartásról fog zengeni, a férfi a legénybúcsúról…

Házasságuk alatt a nő szentül hiszi, hogy a férfi meg fog változni, de nem változik. A férfi nem hisz a változásban, s lám, nem is változik.

A nő mindent tud a gyerekeiről:  játékok és románcok és a legjobb barátok, a kedvenc ételek és titkos félelmek, remények és álmok. Tudja a tanárok, az orvos nevét, még a rendelési időt is.
A férfi tudja, hogy gyerek van a házban.

Ha egy nő eltéved vezetés közben, megáll, letekeri az ablakot és útbaigazítást kér. A férfiaknak ez a büszkeségükbe kerülne. Inkább 5 GPS-t üzemelnek be, s ha így sem sikerülne, mennek 2-3 kört, s közben azt morogják: tudom hol vagyok…ez itt ismerős…

men_vs_women_8

 

Mikor egy nő változó korba lép, megjárja a hormonális poklot. A férfiak menő luxuskocsit vesznek és beújítanak egy 18 éves bigét.

Ha egy férfi azt mondja, mehetünk, akkor lehet indulni. Ha egy nő azt mondja, mehetünk, még kicseréli a fülbevalóját, de csak miután felkente az alapozót, megcsinálta a sminket és újrafésülte a frizuráját.

A férfiaknak legfeljebb 5-6 cuccát találod meg a fürdőszoba polcán: fogkefe, fogkrém, borotva, borotvahab, dezodor, szappan. Egy nő cuccainak a száma: 437! Az elemek azonosítása a legtöbb férfi számára lehetetlen!

A nők szerint az előjáték 35-40 perc, a férfiak szerint 35-40 másodperc. 

Egy férfi, ha 2000 ft-ot szán a boltra , 1000-ért vásárol. Egy nő, ha 1000 ft-ot akar költeni, elkölt 2000 ft-ot, mert valami biztosan akciós.

difference-between-men-women

 

Az utolsó szó mindig a nőé….mindig! Ha a férfi hozzátesz valamit…akkor is. Nincs kivétel!

Egy nő aggódik a jövőjéért – amíg férjhez nem megy. A férfi sosem aggódik a jövője miatt – csak miután megnősül.

A sikeres férfi többet keres, mint amennyit a felesége elkölt. A sikeres nő az, aki megtalálja azt a férfit, aki többet keres.

before and after marriage jpg(1)

 

Ha a férfi elutazik 1 hétre, minden cucca belefér egyetlen bőröndbe. Ha egy nő elutazik a hétvégére, visz magával egy bőröndöt ruhákkal, egy utazótáskát és két csomagot, amiben a kiegészítők lapulnak.

A férfi ismeri a szerszámokat, és azt is tudja, merre fordul a csavar. A nőnek azzal kell kezdeni a magyarázatot: a csillagcsavarhúzó az aminek csillag alakú a vége…a bal kezednél..tudod a bal…nem, nem az a bal, a másik bal….

+1: A házas férfi jobban jár, ha elfelejti a tévedéseket, hibákat…minek kéne 2 embernek mindenre emlékezni? A nő úgyis minden apró bosszúságot megjegyez, s alkalom adtán felemleget.

 

Te milyen különbségeket sorolnál még?

 

forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Tibor Kelemen says:

    40 éve legénybúcsúnál tartok. 🙂

  2. Zsolt Balogh says:

    Az én időmben még nem volt legénybúcsú, egyébként mindent nagyon jól eltaláltál!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!