KissEmese

Rizzo vs. Sandy avagy a férfiaknak nem a maca kell

gty_grease_cf_160127_12x5_1600

Grease.
Megvan a film? 
Van benne a szép, szőke főhősnő, aki minden, csak nem trendi. Biztos, hogy senki sem akarna olyan lenni, mint ő: szigorú frizura, szigorú ruha, szigorú elvek és erkölcsök.
És van a rossz pink csaj: szűk ruha, festett száj, tűsarok, lazaság és szex. Sok szex, sok mindenkivel. Na, ő már az a fajta csaj, akire a legtöbb fiatal hasonlítani szeretne. 

Mégis, a történetben a menő srácot a jó kislány szerzi és tartja meg. És nem azért, mert a végén szűk nacit húz.

Sokkal inkább azért, mert nem adja magát könnyen. Mert lehet tisztelni. Fel lehet rá nézni. Mert nő. És nem mindenki által használt, felpróbált kapcarongy.
Ezt láttam mindig is a lányok hibájának: túl könnyen adták, s adják ma is magukat oda. 

giphy-1

Vagy én őskövület vagyok és a nézeteim Sandy-vel együtt rég kimentek a divatból?

Tudom, tudom, rohanó világot élünk, ahol minden egyre inkább instant, ahol minden gyorsan, szaporán történik, mert nincs idő.
A legtöbben munkahelyen vagy különböző randioldalon próbálnak ismerkedni ahol néhány kósza mondat után rögtön téma lesz a szex.
Sokan nem is akarnak hosszasan udvarolni vagy udvaroltatni maguknak.

giphy-2

Hogyan akarod, hányszor, mikor, kinél…akkor nosza. És a lányok belemennek.

Pedig a normális pasik, a FÉRFIAK nem ezt keresik. Nem ilyenek.
A FÉRFIAK olyanok, mint Danny: felpróbálják Rizzót mert adja magát, és végül Sandyt választják, a lányt, akinek van gerince. Aki nem engedi letapizni magát az autósmoziban a kocsi ülésén.
Aki nem bújik az ágyukba három üzenetváltás után.

Természetesen nem arról beszélek, hogy az esküvőig nincs szex! Egyáltalán nem arról. Mindössze azt próbálom elrebegni, hogy azokat a lányokat, akik magukat olcsónak adják el, a pasik is olcsónak veszik.

Szóval mi a lényeg? Legalábbis az én őskövület véleményem szerint? Csak ennyi:
Ha az ember lánya csak egy kis hancúrra vágyik, belemehet a gyors, felelőtlen szexbe. De ha tartós kapcsolatot keres nem árt, ha egy dolgot figyelembe vesz:

Ha ingyen van a tej, senki nem vesz tehenet!

Persze a döntés mindenkinek a sajátja. Meg a következmény is.

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Köszönöm. Sajnos egyetértek. És nagyon remélem, hogy egyre kevesebb az olyan, aki térdel. És talán több lesz újra, aki nem…

  2. Lady Earth says:

    Szia,teljesen egyetértek veled, pláne tizenvalahány év házasság után! Ahogy a másik cikkedben is írtad, a figyelemhiányos nők villantanak cicit – csak aztán csodálkoznak, miért nem kellenek egy pillantás után többre a pasiknak. És szerintem azért figyelemhiányosak, mert a nagy egyenjogúságban arra nevelik a pasikat, hogy ne figyeljenek rájuk, mint Nőre. Lassan a nők pasik lesznek csak cicivel. Már nem kell udvarolni nekik, már nem kell ajnározni őket, nem kell vinni a csomagjaikat, nem kell kinyitni az ajtót előttük, nem kell gondoskodni róluk, nem kell megvédeni őket…csak rájuk szólni a szórakozóhely hátsó udvarán: térdelj, kislány! Es a 14 éves mohó és buta kis ribi már térdel is, csakhogy megkapja a napi betevő koktélját!
    Hát csoda, hogy nem figyelnek rájuk?!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!