KissEmese

2017, a siker éve. Neked mit kell tenned érte? – teszt

66

 

2017-re minden előrejelzés azt jósolja, jobb lesz, mint az előző. 
Várhatóak sikerek, előre lépések, a magányosokra nagy szerelmek, a pénztelenekre anyagi javak várnak, a gyermekteleneknek gyermekáldás is jöhet.

Jó ebben hinni.
Érzem, lendületesebbek a napjaim, reggelente bizakodóbban kelek fel, mert benne van az ígéret minden egyes napban.
Azonban én soha nem felejtem el, a sült galamb magától nem repül a számba. 
Minden jó dologért dolgozni kell, tenni kell. Olykor változtatásokra is szükség van. Ez a változás lehet apró, lehet nagyobb is. Mindenkinek jellemétől, élethelyzetétől, habitusától függő.

A most következő képes teszt arra próbál rávilágítani, neked mire kell odafigyelned a jövőben, milyen változtatásokra lehet szükséged ahhoz, hogy tényleg sikeres legyen 2017, a te számodra is.

 

Szóval nézz és válassz: mit látsz meg először a képen?

083

Fák – Nyitott ember vagy. De vannak megoldatlan problémáid, melyek az utóbbi években úgy felhalmozódtak, hogy mostanra határozottan rontják a hangulatod. Ugye már tudod, hogy ideje lenne változtatnod az életeden? Mert a jótündérre várni, aki majd varázspálcájával eltűnteti a gondokat, merő időpocsékolás. Más szemszögből kéne a dolgokat nézned, gyakran ez is elég, hogy új ötletek szülessenek. Te mit tanácsolnál valakinek, aki ilyen problémákkal küzd? Légy őszinte önmagadhoz, s meglátod, máris meglesz minden gondodra a megoldás.

Lány – Nagyon aktív ember vagy, aki folyton tele van ötletekkel. Célokkal. Vágyakkal. Az idei év tökéletes arra, hogy ezeket mind meg is valósítsd. Azonban vigyázz – a te legnagyobb hibád épp az, hogy nem vagy elég kitartó. Sokszor épp a cél előtt adod fel, mert ott mindig a legnehezebb kitartani. Ne feledd, az út végén vár a dédelgetett álom. Most tarts ki, ne add fel!

Víz – A te mottód: “Minél egyszerűbb valami, annál jobb.” Sosem vágsz bele semmibe, ami első pillantásra bonyolultnak tűnik. Miért? Félsz? Félsz a csalódástól? Pedig gondolj csak bele: Jobb megpróbálni és elbukni, mint egész életedben bánni, hogy meg sem próbáltad. Ne élj szürke életet. Légy merészebb!

 

Remélem tényleg jó lesz a 2017-es év mindannyiunknak! Én bízom benne….

Legyen szép napod!

 

 

forr

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!