KissEmese

Mit látsz a képen? Ez a jövő jöhet…


Vajon miért van az, hogy az emberek megnyitják a “Mit látsz a képen” típusú írásokat?
Miért érzünk késztetést, hogy elemzéseket olvassunk annak ellenére, hogy állítjuk, nem hiszünk benne?

Gondolkodtam a dolgon, s arra jutottam, a kérdésre a válasz a remény…

Reméljük, jót olvasunk, s reméljük, most az egyszer igazzá is válik. Mert félünk elszalasztani az esélyt, mert szeretnénk, ha valami jó történne, ha valami pozitív irányba változna.

S tudjátok mit?
Miért ne változhatna? Mindössze hinni kell benne! Mert van az az érdekes vonzás törvény, miszerint amit kívánsz, amire gondolsz, az válik valóra. S ha a képes tesztek kapcsán jóra számítasz, s arra gondolsz, talán be is vonzod azt a jót! 

Mindezek fényében, ránézel a képre? Mit látsz először?


A gyufát láttad? 
Ez azt jelzi, elvesztetted az irányítást az életed felett. Talán itt az ideje, hogy megváltozzanak a dolgok, a kezedbe vedd a gyeplőt, s újra te légy az, aki dönt. Dönts a saját életedről! Légy határozott! Légy bátor!

A földgömböt láttad?
Végtelen lehetőségek, új távlatok várnak rád. Nincs más dolgod, mint egy kis önvizsgálatot tartani. Talán kicsit többet kell dolgoznod, de megéri. Üzleti sikerek várnak az út végén.

Az arcot láttad?
Sajnos nem jön túl jó időszak az életedben. Várhatóan a belső félelmeid a közeljövőben elhatalmasodnak rajtad, ami érzelmi eltávolodáshoz, magányhoz vezet. Ez az állapot sem tart azonban örökké. Ha átgondolod az életed, s szembenézel a félelmeiddel, hamar túljutsz a krízisen.

Ha az ujjakat láttad meg először
Te nagyon ambíciózus ember vagy, aki mindig rendületlenül tör acéljai felé. A jövőben kicsit nehezebb dolgod lesz, mondjuk úgy, hegynek felfelé kell menetelned a céljaid eléréséért. De egy kitartó embert ez sem tántorít el, ugye? Hisz ha nehéz is, a végén ott lesz a jutalom.

 

Köszönöm, hogy itt maradtál, és elolvastad. Mit gondolsz? Valóra válik? Működni fog, ha más nem is, legalább a bevonzás?

Remélem jó dolgok várnak rád, én azt kívánom!

Legyen szép napod! 

 

fo

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!