KissEmese

Mert az vagy, amit választasz – mit látsz Te a képen?

Annyi komoly dologról, lelki hullámvölgyről (itt), abortuszról (itt) írtam az utóbbi időben, azt gondoltam, ideje megint valami játékos tesztnek.

Ezúttal legyen ismét mit látsz meg először a képen típusú teszt. Nagyon meglepő pontossággal tárja fe pillanatnyi lelkiállapotod.

Rajta!


Nos, ha a kalitkát láttad meg először, rólad elmondható, gyakran érzed azt, hogy téged valaki nagyon visszafog, korlátoz. Néha azt érzed, nem ott vagy, ahol igazából lenned kéne. Ideje ledobnod magadról a bilincseket és elkezdened egy új, szabad és boldog életet. 

Ha a favágót pillantottad meg, akkor rád az a jellemző, hogy gyakran cselekszel elhamarkodottan. Mikor új dologba kezdesz, csak nagyon ritkán nézed, mik lesznek a következmények. Légy felelősségteljesebb.

A fák a jele a növekedésnek, anyagi jólétnek. Nem kell sietni, a lehetőségek tárháza végtelen. Nem kell semmit túlzásba vinni, sem kapkodni.

Az ösvény azt jelképezi, hamarosn előre lépés várható az életedben. Lehet, hogy nemsokára utazás vár rád, ami közben megismerheted önmagad, s arra is rájöhetsz, mit akarsz Te. 

Legyen szép napod!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!