KissEmese

Romos házhoz szaki kerestetik


fotó: indafotó

Van nekem egy apukám.
A világ legjobb fej apukája. Kicsit bohém, kicsit extrém, kicsit rigolyás, de mégiscsak a legjobb fej.
A szüleim válása után mi gyerekek vele maradtunk, felnevelt bennünket, kiiskoláztatott tisztességgel, ahogy erejéből futotta.
Gyerekkoromban Ajkán éltünk, aztán apu átevickélt velünk a Dunántúlon, hogy egy jobb élet reményében Székesfehérváron vállaljon munkát.

A kis poros panelunkat, amiben Ajkán laktunk, elcserélte egy “vályoggunyeszra” (értsd: régi tömésfalú házikó) amiben akkor csak villany volt.
Se víz, se fűtés. Viszont volt pottyantós a kert végében.

Évek alatt segítség nélkül, egy fizetésből, 3 szobás, összkomfortos házat építgetett fel munka mellett. Aztán jött a betegség. ( itt írtam az éberkómáról)
Apu hosszú hónapokig kórházban feküdt, kétszer is a semmiből kellett talpra küzdenie magát. Teljesen nem gyógyult fel, a járókeret sajnos az élete fontos részévé vált.

A kórházi időszakban a ház nem volt lakott, az energiánkat apu ápolása vette el, így a gunyesz állapota romlani kezdett, hisz minden családi ház folytonos karbantartásra szorul, nálunk pedig ez teljesen elmaradt.
Aztán apu hazaköltözött, de a keret, a bizonytalan járás gyakorlatilag lehetetlenné tette a ház körüli munkák elvégzését. Ő legalábbis nem tudta. Mi, a lányai meg…nos, mondjuk úgy, Mekk Elek szerű munkát végeztünk …próbálkoztunk, de….

A párom megcsinálgatta az elmúlt években a kisebb javításokat, de csodát ő sem tudott tenni. Így aztán a ház mára több sebből vérzik, amik sürgős ellátásra szorulnának.
Emiatt íródott ez a poszt.

Romos ház – és lakója – szakit keres!

 

Megbízható, rendes embert keresünk, aki megcsinálná a mi kis tömésházunkon a sürgős kőműves munkákat. Ha lenne sok-sok pénzünk, akkor nem íródna ez az iromány, így egyenes leszek:
Olyan mestert keresek, aki piaci ár alatt dolgozna.
Természetesen fizetünk (én még soha nem kértem ingyen munkát senkitől) de horror összegek nem állnak rendelkezésünkre. Viszont tudok biztosítani blogfelületet, ahol előtte-utána fotókkal lehetne a munkát és a mestert reklámozni. Ez is érhet valamit! 

Ha akad ilyen mester, kérem írjon nekem az üzenet a bloggernek fülnél( jobbra lennt a blog oldalfalán) vagy a KissEmese facebook-on.

ui: a ház Nádasdladányban található…

Nagyon köszönöm! Legyen szép napotok!

 

a fotó a képpen csak illusztráció, innen

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!