KissEmese

Jövendőmondás kártyából – nézd meg, mit mond neked a jóslat

 

Már olyan régen kártyáztunk, ugye?
Nem, nem a pókerre vagy a snapszerre gondolok, hanem jóskártyára. Mi vár rád a jövőben típusú jóslásra. 

Szeretnétek? Én, bevallom, most nagyon. Mert mikor az ember válaszúthoz érkezik az életében, valahonnan megerősítést vár. Akár a kártyából is.

Nézzük, mit jósolnak a kártyák. Én a zöld színű kártyát választom. És Te?


A kék kártyát választottad, számodra ez azt jelenti, problémamentes időszak következik az életedben. Számodra most nem sötétedik a horizont, nem gyűlnek komor baljóslatú felhők. Derült nyár vár rád. 
Ne feledkezz meg soha a pozitív hozzáállásról! Csodákra képes.Te a piros kártyát választottad, tehát a jelmondatod a nyárra: magad uram… Ez a te esetedben annyit tesz, ha azt akarod, hogy jól menjenek a dolgok körülötted, magadnak kell a munkát elvégezned. Ne támaszkodj külső segítségre, csak bízz a saját munkádban. Légy óvatosabb és felelősségteljesebb, mint valaha. Bátran támaszkodj a megérzéseidre. Megéri!Én a zöldet választottam. Ha te is, nekünk ezt üzeni a kártya: Örülj! Hamarosan ráébredsz, épp ott vagy, ahova vágyakoztál. Elérted, amiért egész eddig törekedtél. Joggal lehetsz elégedett és boldog.
A dolgaid most nagyszerűen mennek, és nem kell aggódnod semmi miatt! Próbáld magad körülvenni olyan emberekkel, akik őszinték veled. Ha készen állsz rá, élvezd most ki a sors minden előnyét!Te a barna kártyát választottad akkor a jóslat így szól: Azért, mert te okos, határozott és gyors vagy, a vágyaid hamarosan teljesülnek. Eléred amit szeretnél. Ennek ellenére nem árt, ha a túlzott önbizalmadat kissé visszafogod. Nem jó, ha túlbecsülöd a képességeidet. 

 

Beismerem, életemben talán még soha nem reméltem, hogy a jóslat kivételesen bekövetkezik. Remélem Nektek is minden jó következik az életetekben…


Addig is legyen szép napotok!

 

forrás

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!