KissEmese mindennapjai

5 ok, hogy ne szeress bele jóképű fickóba


Nos, ha most azért vagy itt, hogy tényleg elolvass 5 indokot arra nézve, miért ne szeressünk bele mi nők helyes fiúba, akkor javaslom kattints is ki, mert nem, nincs ilyen indokom.

Szeressünk. Szeressünk bele a jóképű fiúba…ha van a külső szépség alatt belső szépség is.

Mi nők nem vagyunk vizuális típusok, a szívünkkel választunk.
Jó-jó, nem mondom, hogy egy sármos arc, egy erős kéz, egy jó test, egy karizmatikus kisugárzás nem számít nekünk, mert nem fogok itt álszent dumát levágni arról, hogy nekünk nőknek csakis a belső értékek számítanak. Mert nem csak.

De sokban. 

A bugyink lecsúszásához kell valami más is a perzselő tekinteten kívül. (egyeseknek sajnos egy vastag pénztárca, de most ezt a vonalat had ne részletezzem)
Személy szerint nekem bejön az intelligencia. A humor. A határozottság.
Bejön, ha nem kezelnek le, ha partner lehetek, nem csak kellék. Ha számít a szavam. Ha elmondhatom, amit gondolok, és meg is hallják azt.

Ó, igen, nincs is jobb egy szálkás izomzatnál, egy kockásodó hasnál, egy csábító mosolynál. De ennyi legfeljebb 2 percre elég.


A jóképű férfi általában tudatában van vonzerejének, s ez ad számára egyfajta határozottságot. Kell is az, jó is az, mindaddig, míg nem fordul át arroganciába.

A jóképű férfi ad magára. Ápolt, rendezett, az jó. Ám, ha többet foglalkozik a külsejével, mint egy nő, az már piperkőc.

A jóképű férfi sikeres, mert valamiért az van belénk, emberekbe kódolva, hogy a szép példányokat előtérbe helyezzük, míg a csúnyákat elnyomjuk. Ha a sikeressége a fejébe száll, az nem túl szeretni való.

Lám, máris mondtam 3 indokot arra nézve, miért is nem kéne jóképű férfiba beleszeretnünk, de ugyanennyit tudnék kapásból írni a #nemannyirajóképű fiúkra is.

Úgyhogy inkább azt mondanám:

Ne szeressünk bele – ha lehet – olyan férfiba, aki nem szereti bennünk azt, akik vagyunk. Aki nem tiszteli bennünk a nőt, aki nem látja bennünk az értéket.
Aki meg akar változtatni, el akar nyomni, semmibe vesz vagy épp hülyének néz, akinek önmaga fontosabb, mint a partner – az ilyen férfiba, akármilyen a külseje, inkább ne szeressünk bele!

 

…vagy legalább hallgassuk meg azt a halk, belső hangot, amelyik kitartóan figyelmeztet arra, hogy többet érdemelnénk!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!