KissEmese

Legszebb, legokosabb netán a leggazdagabb vagy? Horoszkópod elárulja!Én Mérleg csillagjegyű ember vagyok. Tudtad, hogy a Mérlegek a legkonfliktuskerülőbb népség? Ezenkívül igazmondásban, őszinteségben is bajnokok vagyunk, viszont kitartásban és hűségben nem brillírozunk. 
Hát senki nem lehet mindenben szupertökéletes, nem igaz? Van, aki okos, más kitartó, megint más teherbíró, éleslátó, szuperszexi, bölcs, lusta esetleg önimádó.

Mindenki leg-leg-leg valamiben. De vajon miben? Mert azt hiszem, az azért nem mindegy!

Megmutatom csillagjegyek szerint ki miben leg…keresd meg magad! Te vajon hova tartozol?

A legsikeresebb csillagjegy:

Mindenki tehetséges valamiben, ez nem kétséges. Van azonban 3 csillagjegy, amelyek univerzálisabbak a többinél, ezért őket mondjuk a legsikeresebbnek. Ezek: Szűz, Nyilas, Vízöntő.
A Szűz sikeres számos területen, mert nem fél a kemény munkától,  a Nyilas képes bármit elkövetni céljai eléréséért, így ő mindig a legjobbak közt van, a Vízöntő pedig nem szereti a porhintést, igyekszik mindig mindenből valamit tanulni. 

A legkitartóbb csillagjegy:

A Nyilas, Rák és Kos a három legkitartóbb csillagjegy. Ezek az emberek küzdenek, míg mások feladják, kitartanak, míg mások visszalépnek a kudarctól való félelem miatt. Amikor ők hozzákezdenek valamihez, biztosak lehetünk benne, hogy be is fejezik. A kitartás fél siker, így elmondható, hogy nem maradnak jutalom nélkül.

A legvonzóbb csillagjegy:

Ez esetben arról beszélünk, aki a legkarizmatikusabb, legnagyobb hatást gyakorolja a körülötte lévőkre. Ha ilyen szemmel nézzük, a 3 legvonzóbb jegy a Skorpió, Mérleg és Oroszlán.
A Skorpió képes nagy benyomást tenni az ellenkező neműekre, mert finom mentális radarral rendelkezik és veleszületett tehetsége van abban, hogy „olvasson” a másikban. Mindig pontosan tudja, hol és milyen gombot nyomjon meg a partnerben ahhoz, hogy az rögtön beleszeressen. A Mérleg mindig lenyűgöző, így mindig hatalmas benyomást tesz mindenkire, akivel érintkezik, mindig ő a társaság közepe. Az Oroszlánnak is igen erős a karizmája. Főképp akkor, ha egy elérhetetlennek hitt dologért küzd.
 

A legtakarékosabb csillagjegy:

Költségmegtakarítás – ez inkább egy pozitívum, mintsem negatívum, mert mi nem kapzsiságról, hanem a józan észről beszélünk ez esetben. Leghatásosabban spórolni a Szűz, Bika és Bak jegyűek tudnak. Ezek a jegyek tartoznak a föld elembe, így a megtakarítás és felhalmozás a vérükben van.
 

A legbeleérzőbb csillagjegy:

Halak – vitathatatlanul vezető szerepet tölt be ebben a kategóriában. Halak mindenki másnál jobban érzi, mit akart mondani a zeneszerző, művész vagy író, mikor alkotott. Ugyanis a Halak nagyon jól fejlett empátiával rendelkeznek. Beleérzőek még a Szűz jegyűek, akik jól felismerik az emberek hangulatát, és hozzájárulnak annak javításához. 
 

A legboldogabb csillagjegy:

Ezek közé tartoznak a Rákok, Mérlegek. Rákok – a legboldogabb emberek a Földön. Az elvük: „A boldogság nem a pénz és a hírnév, hanem a család”. 
 

A legokosabb csillagjegy:

Elme és az intellektus – ez nem mindig veleszületett. De van, akinél adott – s ő a Vízöntő. Ők segítik elő a világ folyamatos fejlődését, minden érdekli őket ami új, ami más. Különc lángelmék, akik sosem állnak be az átlagok közé.
Ugyancsak okosak még a Szűz, Nyilas és Ikrek jegyűek.
 
A legegészségesebb csillagjegy a Bak, mert nagyon vigyáz magára. Ritkán dohányzik és alkoholt sem fogyaszt gyakran. 
A legnehezebben kezelhető csillagjegy a Kos, mert hihetetlenül makacs, makacssága néha már határos a butasággal, rögtön utána a 2. helyet a Bak foglalja el.
A legtársaságkedvelőbbek természetesen az Ikrek, akik nagyon szeretik az új embereket, új érzelmeket és a kommunikációt. Őt a Nyilasok követik a sorban, majd a Mérlegek, akik szeretnek folyton csacsogni.
A leggazdagabb csillagjegy az Oroszlán, aki gyakran kap helyet a Forbes listán.

 
Mit gondolsz erről? Egyetértesz?
 
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!