KissEmese

Egy férj üzenete minden nőnek és férfinak


Minden médiából, minden közösségi oldalról árad felénk a mantra, hogy higgyünk magunkban, fogadjuk el magunk, szeressük magunk.
Akkor is, ha vannak hibáink, ha a tükörből nem az az ember tekint vissza ránk, akit látni szeretnénk ott.
Akkor is, ha a fülünk csálé, az arcunk ráncos és felcsúszott az elmúlt években jó néhány kiló.

 

Szeressük önmagunk!
Csakhogy ez egyáltalán nem egyszerű!
Szeretni minden egyes kilónkat egyáltalán nem könnyű, mert bár egyik oldalról biztatnak, a másik oldalról a társadalmi megítélés  a kövér emberek felé még mindig negatív.
Nagyon negatív!

Épp ez ellen szólalt fel Robbie Tripp, aki feleségének üzent egy Insta üzenetben. 

“Imádom a feleségem, és az Ő domborodó testét!
Tinédzserként még fontos volt, hogy hogyan néznek ki a lányok, az alacsony, kövér csajokat észre sem vettük, az átlagosokra gyakran mondtuk: duci, zsíros…
Felnőttként megismerkedtem a feminizmussal és felismertem azt, hogy a média hogyan manipulálja a nőket: csak a vékony-magas-sovány a jó, csak akkor vagy jó, ha megfelelsz az általunk diktált képnek.
Rájöttem, hogy mennyi ember veszi be ezt a hazugságot. Mert ez nem más, mint hazugság!
Mert a világon semmi nem szexisebb, mint a nő, aki velem van: akkor is, ha vastagabb a combja, nagyobb a feneke és van a derekán felesleg.
Nem lesz az alakja a Cosmopolitan címlapján, az igaz, de az én életemben és szívemben a fő helyre kertül. Mert nincs a világon semmi szexisebb és izgalmasabb, mint egy magabiztos, önmagával elégedett nő!

Szóval srácok, gondoljatok arra:

egy igazi nő nem pornósztár, bikini modell vagy filmes karakter. Akkor is gyönyörű, ha nem nádszál a dereka, nem lapos a hasa.


Lányok, ne higgyétek, hogy nem vagytok szerethetők, csak azért, mert nem feleltek meg egy hazug sémának. A világban van valahol egy fickó, aki épp olyannak fog szeretni, amilyen vagy. Úgy, ahogy én szeretem az én Sarah-m.”

 

forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Nem vagyok mediátor, ez nyilván kiderült. Nem leszek megalkuvó abban az esetben, amikor igazam van. Ellenben Ön is csatlakozik a másik oldalhoz, amikor mindegy, hogyan mondunk véleményt. Nem fogom a buksiját simogatni, hogy jaj, szegénykém, hát rossz passzban van, biztosan nem ilyen ő valójában.
  Nem. Önnek is azt javaslom, hogy ne legyen a primitív, rosszindulatú emberek “Teréz Apája”.
  Részemről itt be is fejezem. Minden jót!

 2. Zsolt Tégla says: (előzmény @Antikbakfis)

  Üdv.

  Ha az a cél, hogy ne legyenek steve winston-ok, akkor nem a cinizmus a legmegfelelőbb hozzáállás.

  Ő negatív hozzáállással jött és a reakciók miatt még negatívabb hozzáállással ment.

  A helyzet romlott, pedig talán(!!) javulhatott volna.

 3. Tisztelt Zsolt!

  Kérem ne forgassa ki a szavaimat! Van néhány troll, akiknél a a pozitívan megnyilvánuló érzelmek – főként ha férfitól és bármilyen nyilvános formában érkeznek – kiverik a biztosítékot, és a saját nívójukon hozzá is szólnak, természetesen légypiszoknyi jelentőséget tulajdonítva annak, amiről véleményt mondanak. Ráadásul mintha vadásznának a hasonló bejegyzésekre, ráadásul kivétel nélkül hasonló, indoklás nélküli, természetesen negatív véleményekkel.
  Igen, rossz oldalra tévedt, ha ennyire irritálja a pozitív tartalom. Nem a nyuszis magazin olvasása a probléma, hanem a lélektelenség és a valódi érték (még ha szentimentális is) fel nem ismerése és annak pocskondiázása.
  Ha Ön szerint arrogáns voltam, felvállalom. Az is leszek a hasonló, érveket, tényeket mellőző vagdalkozásokkal, vagdalkozókkal szemben. Inkább mondom el a véleményemet szarkasztikusan, vagy cinikusan, mint primitíven.

 4. Zsolt Tégla says: (előzmény @Antikbakfis)

  “Rossz oldalra tévedt.”

  Ez mi?

  Bunkó, ha a nyuszis magazint olvassa, de ide ne jöjjön? Akkor mitől változzon a világképe?

  Arrogánsan írt, mert nem tetszett, amit olvasott, ön is arrogánsan szólt, mert nem tetszett, amit olvasott.

  Ki a bunkó?

 5. Lui says:

  Egyetértek az üzenővel.Szoktam mondani amikor egy nő a tükörbe néz és elégedetlen, hogy vagy meg kéne tisztítani azt a tükröt vagy ki kéne cserélni. Ez nem azt azt jelenti, hogy igénytelen valaki.Igen is biztatni kell a nőket, mert nem attól nő egy nő, ha sovány kamasz méreteket hord.
  Szerintem a egy nőben megvan minden kecsesség, báj ,empátia amitől igazán nő, és ezt nem gátolja ha kikerekedik,netán úszógumija is nőt. Ha pedig lelkiekben tud kapcsolódni a párjához, nincs mitől tartania, sem szégyenkeznivalója.

 6. Gabriella Udvardy says:

  Na ez a pasi 1000-ből jó ha 1. A többi /általában pocakos kopasz stb/ 50-es férfi pedig otthagyja az asszonyát és rohan a 20-as műmellű “csodák” után.

 7. Piroska Sárkány says:

  …irigylem Sarah-t,…

 8. Irgum-burgum! Tessék az írásjelek után (nem előtte) a magyar helyesírás szabályai szerint szóközt hagyni, ahová pedig nem kell vessző, oda nem teszünk vesszőt! OK? Utána lehet lecseszni a magánügyes lelki dumás levélírót! :D:D:D

 9. Kőkorszaki ütőfegyver? Ezzel a kijelentéssel bearanyozta a napom!!!Nagyon köszönöm.

 10. Tisztelt steve winston! Rossz oldalra tévedt, azt gondolom, csak olvassa nyuszis magazinokat, érezze magát macsónak. Persze valami pusztai macsónak, akinek nem kell a lelki duma. Max. a szürkemarha és az újságok eszményeiért rajongó ért egyet Önnel. Igazi férfi és igazi nő biztosan nem.
  Elnézést a hosszúra nyúlt válaszért, mert igazából egy kőkorszaki ütőfegyvernek tartom Önt.

 11. Sándor Schrott says: (előzmény @steve winston)

  Lehet,hogy a magánügye,de ez nem jelenti azt,hogy arrogáns helyretétellel kéne ezt reagálni.

 12. steve winston says:

  Sag schon!Ez a te magánügyed amit irtál!Nehogy elbizd ,magad ,nem te találtad fel a spanyolviaszt,ezzel a lelki dumás levéllel!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!