Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
KissEmese

Na, kidobod akkor a cicit kisanyám?– Figyu, hmm, most ezt inkább kihagyom! – mondtam egy meleg júliusi éjszakán a fiúnak, aki ilyen kedvesen invitált etyepetyére a discó háta mögé.
17 éves voltam nagy szájjal, nagy önérzettel és nagy, megingathatatlan elvekkel.

Nem szerettem magam füttyre dobni. Többre tartottam önmagam annál, mint, hogy a falnak támasztva, szoknyát felhajtva pucsítsak egy kanos kis pöcsnek, aki 3 feles hatására puncihuszárnak képzelte magát. 
Cicit is csak ritkán villantottam, s biztosan nem ilyen kedves hívásra reagálva.
Nagyképű voltam? Lehet. Szerintem inkább csak volt, és van is szerencsére, gerincem. Meg önbecsülésem.

Na, ez az önbecsülés az, amit mostanában hiába keresek a nők egy részénél. És olykor elgondolkodom azon, a hiba bennem van, vagy mindenki másban?

Mikor a kedvenc közösségi oldalamon lapozgatva belefutok abba, hogy 15-18 éves lányok pózolnak, csücsörgetnek meg like-okat gyűjtenek, olyankor próbálom magam azzal nyugtatni, hogy tini butaság, kinövik.
De mikor a saját korosztályomnál, vagy a nálam idősebbeknél látom azt, hogy egyetlen virtuális csettintésre  ledobják a textilt és cicit villantanak a világnak, na akkor már nem tudok mentséget találni.


Lányok, hadd lássam, elő a ciciket! Fiúk, fogjátok vissza a merevedéseket, csak a nyálatok csorgassátok, kultúráltan nézelődjetek! – szólt a felhívás az egyik csoportban. 

Jóistenazégben, ez a bolond azt hiszi, van nő, aki egy ilyen pofátlan felszólításra tényleg kirakja a mellét a kirakatba? – gondoltam szörnyülködve, ám az igazi rettenet csak akkor következett, mikor megláttam, hogy 1000-nél is több komment sorakozik a bejegyzés alatt.

Nenenenene, nem létezik! – gondoltam.

De létezett.
A sok magányos, figyelemhiányos nő bizony villantott. Cicit. Országnak-világnak. És ha fogadni kéne, tennék rá pénzt, hogy a kép feltöltése után izgatottan figyelték, jönnek-e a bókok, like-ok. Mint a fruskák.
Nem társkereső oldalon voltunk, ahol már szinte kötelező arcképen kívül mást is mutatni. Csak egy átlagos csoportban jártam.
1000 komment között mégis csak egy volt, aki feltette a kérdést: Hülyék vagytok ti?

Szó szerint ez gondoltam akkor én is. Ez a kérdés keringett a fejemben…és még annyi:
Ha egy nő kiírná, hogy fiúk, elő a centivel, a férfiak is közszemlére csapnák Jancsit (vagy Jancsikát)?

Szerintetek?

Egy másik posztban fejtegettem már a témát. Ha elolvasnád, katt IDE!

Legyen szép napod!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!